FLIGHTS

Vliegen boven Granada, Alhambra of Costa Tropical

Granada Airport:

De provincie Granada heeft een luchthaven, die de gelegenheid biedt om te genieten van uitstapjes met een klein vliegtuig. Vanuit de lucht kun je het onderscheidende vermogen van de prachtige provincie Granada zien. Dit bedrijf biedt vier verschillende bestemmingen aan. O.a. Sierra Nevada.

V.a. € 95,- p.p. ± 30 minuten

www.exclusivegranada.com/menu-english/scenic-flights-by-plane-granada/

Ballonvlucht

https://www.exclusivegranada.com/menu-english/balloon-flights/

San Miguel Alto, Albaicín, Granada:

Het avontuur van het vliegen in een luchtballon is een van de meest spannende activiteiten in Active and Adventure Toerisme, dat plaatsvindt in Andalusië. Zwevend door de lucht, het unieke gevoel van rust en stilte ervaren. Ontdek en durf op een andere manier om van actief toerisme te genieten, en je krijgt een andere kijk op steden als Granada en Guadix.

V.a. € 207,- p.p. ± 3 uur

Helikoptervlucht

https://www.exclusivegranada.com/menu-english/scenic-flights-by-helicopter-motril/

Heliport Motril:

De heliport in Motril is de tweede private heliport van AESA die is toegestaan in Andalusië. Het is gelegen in een prachtige omgeving, omringd door bergen in het noorden (Sierra Nevada en de Sierra de Lujar) en de Middellandse Zee in het zuiden. Sterker nog, het is gelegen aan het water, de landingen worden altijd gedaan over de zee. Genieten van een spectaculair uitzicht op de besneeuwde toppen van de Sierra Nevada, wat het uniek maakt.

V.a. € 60,- p.p. ± 10-30 minuten

Parapenting Tandem Flight 

https://www.exclusivegranada.com/menu-english/parapenting-in-granada/parapenting-cenes-de-la-vega/

Cenes de la Vega:

Een tandemvlucht zonder motor is de beste manier om een vrije vlucht in zijn puurste vorm te krijgen. Laat je gaan in de handen van een instructeur, die de hemel bij je voeten zet. U kunt foto’s, video’s te nemen of gewoon vliegen. U bent in de lucht tussen de 10 en 20 minuten, afhankelijk van de weersomstandigheden.

V.a. € 80,- ± 10-20 minuten